Du är här

Personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent hos Annas Assistans

Att arbeta som personlig assistent kan passa många, men personliga egenskaper som lyhördhet och flexibilitet är viktiga. Eftersom assistenterna utgör grunden för en lyckad assistans har de en central roll i vår organisation. Vi arbetar löpande med att utveckla och skapa en arbetsplats som engagerar och inspirerar vår personal.

Vi tror att en motiverad och engagerad assistent gör ett bättre arbete för våra kunder. Vi strävar därför att ha marknadens bästa villkor för vår personal.

Vi tillhandahåller löpande utbildning och handledning för att våra assistenter ska utvecklas på din arbetsplats. Redan från start får du en kontaktperson hos oss som du alltid kan vända dig till; vi har även en jourtelefon som är bemannad dygnet runt.

Vi tror att det är viktigt att våra assistenter känner en gemenskap och tillhörighet varför vi löpande arrangerar olika former av evenemang och event för vår personal.

I varje annons finns en beskrivning av tjänsten samt kontaktinformationen till handläggaren som är ansvarig för rekryteringen.
 

Varför har vi så nöjda assistenter?

Bra löner – Assistent har ett betydelsefullt och krävande arbete. Det är därför viktigt att de ersätts med en tillfredsställande lön.

Semester – Vi har förstått vikten av att få ”ladda batterierna” – hos Annas Assistans har vi generösa semestervillkor.

Gemenskap – Vi har återkommande evenemang där vi bjuder in alla assistenter för kunskapsutbyte och trevlig samvaro.

Kollektivavtal – Hos Annas Assistans har du ett av branschens bästa kollektivavtal. Det skapar en trygghet och ger dig som anställd en säkerhet utöver det vanliga.

Utbildningar – Vi vidareutbildar våra assistenter löpande. Det är en förutsättning för att hela tiden förbättra assistansen.

Friskvårdsbidrag – Vår personal ska må bra! Alla heltidsanställda hos Annas Assistans erbjuds friskvårdsbidrag varje år.