Annas Assistans

Annas Assistans är en modern assistansanordnare av personlig assistans och har tillstånd av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att bedriva verksamhet inom personlig assistans i hela landet för både barn och vuxna.

  010 - 33 33 900

Personlig assistans efter dina behov

Annas Assistans - Ett tryggt val

Vi som grundat Annas Assistans är en engagerad grupp med mångårig erfarenhet inom personlig assistans, vård och omsorg. Annas Assistans tillhör en ny generation assistansanordnare som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till både personal och kunder. Allt för att skapa en positiv spiral och en frihet för våra kunder att leva det liv de skulle ha levt om de inte vore funktionshindrade. Annas Assistans är godkända att bedriva verksamhet inom personlig assistans enligt socialtjänstlagen och LSS och har tillstånd av IVO, Inspektionen för vård och omsorg.

Personlig assistans

Annas Assistans är en assistansanordnare för personer som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra kunder högsta kvalitet.

Bli kund hos oss

Att skaffa eller byta assistanssanordnare tror många är krångligt eller tidskrävande. Det behöver det inte vara – vi på Annas Assistans hjälper dig med hela processen. Oavsett om du har assistans idag eller tror att du är berättigad till personlig assistans är du välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vill du bli en del av Annas Assistans? 

Senaste nyheterna

2020-04-02

Frågor och svar om covid-19 och personlig assistans

Annas Assistans följer utvecklingen av covid-19 (coronaviruset) i Sverige och myndigheternas rekommendationer och uppdaterar våra direktiv utifrån det. 

På vår informationsportal sammanfattar och uppdaterar vi löpande frågor och svar som berör covid-19 och personlig assistans. 

2020-03-25

Corona information

Vi har samlat information om Corona viruset på denna sida, den uppdateras allteftersom riktlinjerna förändras.

Personlig assistans - En viktig rättighet