Du är här

Ett tryggt val

Sedan 2011 erbjuder Annas Assistans personlig assistans över hela Sverige. Med vår kunskap och erfarenhet är vi ett tryggt val för dig som söker en assistansanordnare med goda förutsättningar, sund ekonomi, hög servicekvalitet och långsiktighet.

Vi arbetar aktivt med olika former av kvalitetskontroller för att säkerställa att vi har full förståelse för varje kunds behov och önskemål. En grundförutsättning för ett tryggt samarbete genomsyras av att alla kunder ska ha medbestämmande och medinflytande i det dagliga arbetet. Oavsett om du redan är kund hos oss eller funderar på att byta assistansanordnare lägger vi på Annas Assistans

Vår strävan är att alltid erbjuda högsta kvalitet och göra det ”lilla extra” för att våra kunder ska kunna få en så bra vardag som möjligt. En del i detta är att vi erbjuder kompetenta assistenter med goda arbetsvillkor i ryggen då vi vet att det är grunden för ett riktigt bra samarbete och god arbetsmiljö. För oss är det en självklarhet att du som kund står i fokus.stort vikt vid att du ska känna stor trygghet i vårt samarbete.

Vi som grundat Annas Assistans är en engagerad grupp med mångårig erfarenhet inom assistans, vård och omsorg. Våra kärnvärden är: kunskaperfarenhet och ödmjukhet. Dessa kärnvärden efterlever vi i hela vår verksamhet och i all vår service till våra kunder och assistenter.

Sedan Annas Assistans bildades har vi hjälpt många personer med personlig assistans och är idag en assistansanordnare med god struktur och sund ekonomi för att kunna säkerställa den viktiga tryggheten för dig som kund hos oss. Självklart är vi godkända av Inspektionen för vård och omsorg att bedriva verksamhet inom personlig assistans enligt socialtjänstlagen och LSS.


VDn har ordet

Varje kund är unik. Det är med stort engagemang och flexibilitet som vi arbetar för att varje kund ska få ut det mesta av sin personliga assistans.

 

Det är en uppgift vi tar oss an med både ansvarskänsla och glädje. För hårt slit finns ingen bättre belöning än nöjda assistenter och lyckliga kunder! Där ligger vår drivkraft.

 

Jag tror att varje människa har en vilja och drivkraft till att utvecklas till det bättre. Får vi fritt utlopp för den drivkraften kan vi tillsammans nå högt satta mål! 

 

Jag hoppas att du känner dig nyfiken på hur vi arbetar och vill träffa oss. Kontakta oss redan idag!