Du är här

2019-08-28

Marcus Dahbo är ny VD för Annas Assistans

Strax innan sommaren tillträdde jag som ny VD för Annas Assistans – jag är väldigt glad över att få förtroendet att leda och utveckla företaget och dess verksamheter, det är en spännande utmaning med många intressanta möjligheter.

Annas har med nuvarande medarbetare och tidigare ledning utvecklats till en väldigt flexibel och samtidig stabil aktör.

Med vårt väldigt starka fokus på kundnöjdhet och lösningsfokuserade inställning skall vi tillsammans fortsätta att utveckla assistansen och vår förmåga att leverera något riktigt bra och anpassat till våra kunder.

Som kund kommer man kanske inte märka av nya VD i den löpande assistansen, men bakom kulisserna finns fler än bara jag som arbetar för att leverera bra assistans.

En sak vi kommer bidra med kommande året är ännu mer tydlighet och struktur för att balansera vår flexibilitet och lösningsfokus – på det sättet kan vi bli ännu säkrare på att leverera rätt sak på rätt plats.

Vårt mål är en nöjd kund i en sund verksamhet så har du som är kund eller medarbetare hos oss förslag på förbättringar eller synpunkter så tveka aldrig att höra av dig till sin kundansvarige eller oss på kontoret!

Jag ser fram emot ett gott samarbete framöver!

/Marcus Dahbo

Kort om Marcus:

Marcus har över 10 års erfarenhet inom omsorgsbranschen, från både privat och offentlig verksamhet med både driftsansvar och inom ekonomi, närmast som VD för Temabokoncernen – en av Sveriges starkaste utförare av äldreomsorg. Under dessa år har Marcus arbetat brett inom både LSS och SOL med Personlig assistans, dagliga verksamheter, HVB men också inom äldreomsorg och hemtjänst – genom tidigare erfarenheter har Marcus därmed fått en mycket god förståelse för offentligt finansierad omsorg.

Marcus Dahbo är 40 år och utbildad civilekonom.
Kontaktuppgifter: Marcus Dahbo, VD, marcus@annasassistans.se

Fler nyheter

2020-04-02

Frågor och svar om covid-19 och personlig assistans

Annas Assistans följer utvecklingen av covid-19 (coronaviruset) i Sverige och myndigheternas rekommendationer och uppdaterar våra direktiv utifrån det. 

På vår informationsportal sammanfattar och uppdaterar vi löpande frågor och svar som berör covid-19 och personlig assistans. 

2020-03-25

Corona information

Vi har samlat information om Corona viruset på denna sida, den uppdateras allteftersom riktlinjerna förändras.